Schoenendozen

Schoenendozen zijn ideaal voor het opbergen en mooi houden van jouw mooiste schoenen. Vooral de dames onder ons staan erom bekend een flinke collectie te hebben. Vaak belanden die schoenen onderin de kast. Als je net dat ene paar wilt dragen voor die speciale gelegenheid, dan wordt het flink zoeken. Niet als je gebruik maakt van praktische en stevige schoenendozen. In een schoenendoos berg je je schoenen ordelijk op en blijven ze mooi. Een schoenendoos kun je kopen in verschillende uitvoeringen. Je kunt ze direct in onze webshop bestellen, bekijk snel ons complete assortiment.

Waarom kiezen voor een schoenendoos?

Een schoenendoos kopen betekent dat je je schoeisel langer mooi kunt houden. Als je schoenen los in een kast bewaart is de kans op beschadigingen groot. Zeker als je kwetsbare modellen hebt met dunne bandjes of gemaakt van materiaal dat snel beschadigd raakt. Als je zuinig bent op je schoenen wil je dat natuurlijk niet. Berg ze daarom op in een stevige schoenendoos, waar ze veilig zijn voor beschadigingen. Zo loop je niet het risico dat je er als je je schoenen wilt dragen pas achter komt dat er een bandje kapot is of dat de lak is beschadigd. Je wilt natuurlijk wel goed voor de dag komen op een feestje, bij een zakelijke afspraak of op een sollicitatiegesprek. Door schoenendozen te gebruiken voorkom je dat je schoenen vuil of beschadigd worden. Een schoenenopberger is verkrijgbaar in verschillende maten en dus ook geschikt voor bij voorbeeld die mooie lange laarzen.

Vind snel de schoenen die je wilt dragen

Een schoenendoos is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Bovendien zijn de schoenendozen eenvoudig en overzichtelijk op te bergen. Kies bijvoorbeeld voor een doorzichtige schoenendoos, zodat je zonder alle dozen open te hoeven maken meteen het paar schoenen kunt pakken wat je zoekt. Je schoenen opbergen was nog nooit zo makkelijk. En als je een avond uit gaat en dat ene speciale paar wilt dragen omdat die perfect bij je nieuwe outfit passen, dan heb je ze snel gevonden in je schoenencollectie als je gebruik maakt van onze handige schoenendozen. Je bent niet meer een half uur op zoek naar een paar schoenen, waarvan je er natuurlijk als je haast hebt maar eentje kunt vinden en de andere helft van het paar spoorloos is. Dat overkomt je niet als je handige schoenendozen gebruikt om ze netjes per paar op te ruimen.

Maak ruimte in je kast

Ken je dat? Het seizoen wisselt en je wilt je winter- of zomerschoenen opbergen omdat je die de komende maanden niet draagt. Maar waar laat je deze spullen? Vaak belanden ze in een kast op zolder, samen met de kleding van het seizoen dat voorbij is. Maar een handig opbergsysteem ontbreekt meestal. Een goede oplossing voor kleding is een praktisch kledingrek. Als je dat op de zolder of in een extra slaapkamer plaatst, kun je daar je kleding netjes op uithangen, eventueel in kledinghoezen. Het grote voordeel is dat je deze kleding direct weer kunt dragen als het weer winter dan wel zomer wordt. Datzelfde geldt natuurlijk voor je schoenen. Die wil je ook netjes opbergen als je ze een aantal maanden niet draagt. Hiervoor kun je een doos gebruiken, maar er is nog een andere oplossing, namelijk een praktische opbergmand. Hierin kun je je schoenen netjes en ruimtebesparend opbergen. Zo nemen ze niet veel plaats in beslag en houd je ze toch bij elkaar. Als het seizoen om ze te dragen weer aanbreekt is het een kwestie van je schoenen weer tevoorschijn halen, voorzien van een laagje schoenpoets en je kunt ze weer dragen.

Kies voor duurzaamheid met een plastic schoenendoos

Schoenendozen van karton gaan doorgaans niet heel erg lang mee. Bovendien, als je je schoenen bewaart in de doos waarin je ze kocht, dan hebben de dozen vaak allemaal andere afmetingen. Dit stapelt niet fijn en oogt onoverzichtelijk. Gebruik je de handige plastic schoenendoos dan kun je een schoenen opbergsysteem creëren door de dozen te stapelen. Zo wordt je schoenen opbergen een fluitje van een cent. Je bespaart bovendien ook ruimte want je losse schoenen liggen niet meer kriskras in de kast maar zijn overzichtelijk opgestapeld. De plastic schoenendozen zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat zeer lang meegaat. Je kunt deze schoenendoos dus prima hergebruiken voor een volgend paar, als je een eerder gekocht paar afdankt omdat je ze niet meer draagt. In een handige schoenendoos van plastic berg je je schoenen netjes op en bovendien blijven ze langer mooi, want er komt geen stof en vuil bij en de kans op een beschadiging is minimaal.


Wil jij ook een overzichtelijke en nette schoenencollectie? Wil je het paar dat je wilt dragen snel kunnen vinden? Dan koop je vandaag nog een aantal handige schoenendozen van duurzaam materiaal. In een schoenendoos berg je je schoenen netjes op. Zo blijven ze mooi en je hoeft niet meer lang te zoeken naar je schoenen. Als je bestelling vóór 22.00 uur bij ons binnen is dan wordt je pakket dezelfde dag nog verstuurd. Je hebt het dan in de meeste gevallen de volgende werkdag in huis. Ben je niet tevreden dan kun je een bestelling altijd ruilen of je ontvangt je geld terug. Je koopt daarom altijd met volledige zekerheid en garantie.

Vragen en advies

Een schoenendoos koop je eenvoudig online! Heb je vragen over onze producten of heb je advies nodig? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.

Overige links